Είστε εδώ

Άρθρα - Συνεντεύξεις

Στην "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ για τους αγρότες

Και οι αγρότες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για ρύθμιση σε έως 120 δόσεις των οφειλών τους στην Εφορία, τον ΟΓΑ αλλά και των δανείων τους στην πρώην Αγροτική. Τι πρέπει να προσέξουν, τι μπορούν να πετύχουν; Από την εκπομπή "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ.

Χιλιάδες ακίνητα στον «αέρα» λόγω πλειστηριασμών

Από τις 27 Απριλίου έχουν ξεκινήσει οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Πρόκειται για έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το να χάσουν τις περιουσίες τους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων και Διαδίκτυο: Μύθοι και πραγματικότητα

Την ώρα που ο απόηχος των καταγγελιών με αφορμή την υπόθεση Facebook/Cambridge Analytica  δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα, οι συζητήσεις γύρω από την προστασία των προσωπικών δεδομένων γίνονται ακόμα πιο έντονες.

Στον Αθήνα 984 και τον Νίκο Καρούτζο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τον εξωδικαστικό

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84  με τον Νίκο Καρούτζο για την πορεία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων αλλά και τις αιτήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών.

Όλα τα «SOS» του εξωδικαστικού

Σήμερα «ξεκλειδώνει» η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού για τους αυτοαπασχολούμενους του ΕΤΑΑ και το νέο «κύμα» αφορά σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, γιατρούς και φαρμακοποιούς. Ο εξειδικευμένος στον εξωδικαστικό μηχανισμό δικηγόρος και διαμεσολαβητής εξηγεί στο Matrix24.gr όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και όσα πρέπει να προσέξουν.

Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel μιλήσαμε για την πορεία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. (μετά από 1:34:00)

Στον Real Fm για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Στον Real Fm και την εκπομπή της Λίνας Κλείτου και του Γιώργου Μελιγγώνη για τις ρυθμίσεις που μπορούν να πετύχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν οφειλές προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 120 δόσεις.

Έρχονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και για χρέη προς το Δημόσιο

Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» έρχεται να προστεθεί στους οφειλέτες του Δημοσίου αφού λίγο πριν την Πρωτομαγιά αναμένεται να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και για χρέη προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά ταμεία.

Στην "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Από τις 16 Απριλίου οι αυταπασχολούμενοι του πρώην ΕΤΑΑ (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κά) μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για ρύθμιση των οφειλών τους σε έως 120 δόσεις στην Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Τι πρέπει να προσέξουν, τι μπορούν να πετύχουν; Από την εκπομπή "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ.

Έρχονται αλλαγές στη χορήγηση «χρυσής βίζας»

Αλλαγές σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της «χρυσής» βίζας σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση, ούτως ώστε να επεκταθεί η χορήγηση της σε περισσότερα άτομα που επιθυμούν να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα 

Σελίδες