Είστε εδώ

Συνεντεύξεις

Απαντήσεις για τον εξωδικαστικό μηχανισμό – Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τη ρύθμιση χρεών

Μία σημαντική είδηση προκύπει για όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους . Με τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μπαίνουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό και οι οφειλές ως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ιερείς και πρώτη κατοικία: Όλα όσα προβλέπει το νέο πλαίσιο

Ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από αναμονή αρκετών ημερών, το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Ένα μέτρο που αφορά, μεταξύ άλλων, χιλιάδες κληρικούς και λαϊκούς υπαλλήλους μητροπόλεων που είναι δανειολήπτες.

Η ακτινογραφία του νέου «νόμου Κατσέλη»

Τα «πώς» και τα «γιατί» του νέου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας αναλύει αποκλειστικά για το matrix24.gr ο ειδικευμένος δικηγόρος-διαμεσολαβητής, Δημήτρης Μπούκας, καθώς από τα παρακάτω στοιχεία προκύπτει ότι με την νέα νομοθετική πρωτοβουλία κάποιοι θα προστατευθούν, αλλά κάποιοι άλλοι θα μείνουν εκτός, συνεπεία των «γκρίζων ζωνών» της ρύθμισης.

Το τίμημα της προσδοκίας των 120 δόσεων

Μείωση εμφανίζουν τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων όπως φανερώνουν τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για τον Ιανουάριο του 2019. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζουν πτώση 26 εκ. ευρώ  ή 3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2018. Ανάλογη υστέρηση παρουσιάζουν και τα έσοδα της ΑΑΔΕ.

Σελίδες