Είστε εδώ

Κατασχέσεις/Πλειστηριασμοί

Στην "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ για την προστασία από τις κατασχέσεις του Δημοσίου

Πώς μπορούν να προστατευθούν οι οφειλέτες από τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης της Εφορίας και των Ασφαλιστικών Ταμείων; Πώς πρέπει να κινηθούν; Από την εκπομπή "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ

Πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία;

Το τέλος του 2018 αναμένεται –τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα- να σημάνει και τη λήξη του νόμου Κατσέλη/ αναθεωρημένου νόμου Σταθάκη. Αυτό οδηγεί πρακτικά, στη λήξη προστασίας της πρώτης κατοικίας. Το συγκεκριμένο ζήτημα προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φαίνεται πώς κινούμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Στην "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ για τις ρυθμίσεις σε Δημόσιο και Τράπεζες

Οι πιέσεις Δημοσίου και Τραπεζών για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών εντείνονται. Τι σημαίνει η άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου για τους οφειλέτες; Πώς μπορούν να προφυλαχθούν; Στην εκπομπή "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ

Τα μνημόνια τελείωσαν (;), οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται

Λίγες μέρες μετά το τέλος των μνημονίων και την έξοδο (;) της χώρας στις αγορές, η καθημερινότητα χιλιάδων επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Χιλιάδες ακίνητα στον «αέρα» λόγω πλειστηριασμών

Από τις 27 Απριλίου έχουν ξεκινήσει οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία. Πρόκειται για έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το να χάσουν τις περιουσίες τους.